Werkwijze

Om een goed beeld te krijgen van de oorzaken van de klachten maak ik gebruik van een biotensor. Dit is een instrument dat de energetische trillingen van een persoon meet. Bij het testen zit ik tegenover je (dit kan op 1,5 meter afstand).

Ik test onder andere volgens de 5-elementen theorie uit de Chinese geneeskunde waarbij gekeken wordt naar de algehele wisselwerking tussen de diverse fysieke processen.

Ook de meridianen en chakra’s komen aan bod. Deze geven me inzicht in de disbalans van de persoon tegenover me. Als er sprake is van een energetische blokkade kan ik bepalen welke therapie(ën) het best ingezet kunnen worden. Om snel resultaat te bereiken maak ik gebruik van een combinatie van verschillende therapieën.

Als je een blokkade in je lichaam hebt, wil dat niet zeggen dat je nu ziek bent. Als je de blokkade echter niet op tijd opheft, gaan er zeker klachten ontstaan.

Therapieën

Bij iedere behandeling ga ik op zoek hoe de zelfgenezende kracht van het lichaam best gestimuleerd kan worden. › lees meer

Natuurgeneeskunde

Voor welke klachten is een natuurgeneeskundige aanpak geschikt? › lees meer