Wie ben ik?

Ik heb een HBO-opleiding gevolgd om docent te kunnen worden. Als docent plantenteelt was ik altijd met volle overtuiging aan het werk. Niets was te veel en alles was een uitdaging. Naast mijn werk deed ik er nog van alles bij tot het niet meer ging en ik met een burn-out kwam te zitten. Omdat het herstel van die burn-out maar niet wilde vlotten ging ik op zoek naar hulp en ben te rade gegaan bij verschillende therapeuten.

Dit heeft me aangezet om de vierjarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aan de Europese Academie in Antwerpen te volgen. In 2013 ben ik afgestudeerd. De therapieën die daar werden onderwezen heb ik op mezelf toegepast. Omdat de natuurgeneeskunde mij zo goed geholpen heeft wil ik ook graag andere mensen hiermee helpen.

Ik heb een wandelcoachopleiding gevolgd bij Wandelcoaching Nederland. Coachen in de natuur brengt je dichter bij je kern en helpt je te ontspannen.

Mijn missie is mensen bewust maken wat ze zelf kunnen doen om gezond te worden en te blijven.

Coco de Jong

Sinds 2021 ben ik gediplomeerd hypnotherapie practitioner. Het onderbewustzijn speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. 95% van onze dagelijkse activiteiten doen we op de automatische piloot (het onbewuste brein). Negatieve overtuigingen in je onbewuste brein bepalen je leven. Door gebruik je maken van hypnose kun je deze negatieve overtuigingen omzetten naar positieve. In september 2022 heb ik de masterclass Kinderhypnose gedaan, zodat ik op een leuke en speelse manier kinderen kan helpen. Dit kan door middel van NLP en hypnosetechnieken.

Ik wil je inspireren en enthousiast maken om goed voor je lichaam te zorgen. Wanneer je jezelf als waardevol persoon ziet ervaar je meer kracht en energie. Daardoor bereik je de gewenste doelen in je leven.  

Als gepassioneerd gezondheidstherapeut volg ik voortdurend nascholingen om mijn cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.